This Weekend’s Performances

NextWaveFriday

We have a packed schedule of films, dancers, musicians, poets, singers and writers, so come check out these acts for free this weekend at The Next Wave Art Salon.

Friday – 9/6/2013

Time

Length

Genre

Separate Checks 6:00 35 minutes independent film
Latch Key 6:45 4 minutes independent film
Mere Fragments 7:00 30 minutes acoustic eclectic folk indie
Kate Stasiak 7:30 5 minutes slam poetry
Trocar Buttons 8:00 45 Minutes post-punk psych-goth
The Eastern Groove Dance Collective 9:00 30 minutes bellydance
Illusion of Safety 9:30 30 minutes experimental music
       

 

Saturday 9/7/2013

Time

Length

Genre

Bradley James Weber 4:00 30 minutes spoken word
Brett Mayfield 4:30 20 minutes spoken word
Janyce Hamilton 5:00 45 minutes spoken word
Stephanie Boesso 6:00 25 minutes performance and video
Jin-Ya 6:30 10 minutes singer/songwriter
The Moses Gun 7:00 45 minutes rock music
Movement Revolution Dance Crew 8:00 15 minutes hip hop,funk jazz dance
Phoenix Rising Chicago 8:15 5 minutes dance
Adrian Medriano 8:30 30 minutes experimental music
Innervation Dance Cooperative 9:00 30 minutes dance
The Dead Will Draw 9:45 6 minutes independent film
Awards Announcement 10:00 10 minutes announcement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.